Opis forum
Nowy użytkownik
Przypominam o wpłacie w ramach połowinek!!
Kasa ma być na koncie Pauliny najpóźniej w poniedziałek, ponieważ we wtorek musimy złożyć zamówienie co do ilości osób!! Chyba że macie możliwość wpłacić jej osobiście!!
Pieniądze wpłacać na konto
Paulina Dybińska
Lukas Bank
59 1940 1076 5506 1492 0000 0000
tytułem Połowinki + imię i nazwisko!!
Jeżeli ktoś nie jest pewien czy pieniądze dotrą na konto niech sie skontaktuje z Paulą telefonicznie 695594672 i powie jej o tym!!
Potraktujcie to poważnie!!
Przypominam że koszt połowinek to 50 zł /osoba!!!
IMPREZA jest na 20.
P. S. Przekazujcie między sobą te wiadomości, aby do wszystkich dotarła
Pozdrawiam
piekny formalny jezyk panie Zaborowicz, szkoda ze nie mowisz tak wyraznie u mnie w barze po kilku browach
ale sprawa jest powazna wiec troche formalizmu nie zaszkodzi
niech moc bedzie z nami
Nowy użytkownik
Spoiler:
Panie Wróblewski, Pan niech nie mówi za dużo, bo nie został pan do tego upoważniony. Ja nie opowiadam co Pan robi po paru browarach, więc ja sobie tego również nie życzę!
A co do formalnego języka, proszę Pana, to tak czasem trzeba, jak słusznie Pan zauważył.
Mam nadzieje, że da Pan przykład i będzie tym pierwszym, który przelał już pieniądze.
Uprzedzając Pana ewentualne pytanie - zapłaciłem już Pauli we wtorek
Serdecznie pozdrawiam Panie Wróblewski i życzę najlepszego na Święta !!!Spoiler:
Ja pana upraszam o milszy ton, Panie Zaborowicz, niechcielibysmy aby jakis niemily przpadek sie Panu mogl przydarzyc.
Zapewniam pana o moim zaangazowaniu w planowaniu i realizacji naszego rautu.
Wiec sie Pan nie frasuj, Panie Zaborowicz.
Wszystko nam sztymuje. Wiec pozdrawiam i mam nadzieje ze zostal pan juz ucalowany przy jajku.
Nowy użytkownik
Drodzy moi, mam nadzieje że jesteście zadowoleni z naszych połowinek!!
Mam nieco przykrą wiadomość!! Mianowicie, każdy ze studentów winien dopłacić do imprezy 5,5 pln. Opłata jest tylko od osób z naszego roku i nie obejmuje osób towarzyszących.
Pieniądze, które zbierzemy pójdą na pokrycie kosztów alkoholu dla kadry, oraz przedłużenia imprezy!! Organizatorzy wyłożyli na to z własnej kieszeni.
Brakującą kwotę należy wpłacać Paulinie, Marice, bądź mnie !!
Pozdrawiam i liczę na szybkie przekazanie tej wiadomości innym. Liczę również na szybkie wpłaty.!!